Ton en Ivonne runnen een eigen marketing- en communicatiebedrijf. We hebben nevenactiviteiten. ‘Wawona’ staat voor onze persoonlijke belevenissen en ideeën.

Ivonne en Ton in 2012

Lekker stel uit Den Bosch

Wij, Ivonne en Ton, zijn sinds 1986 samen. Afkomstig uit Gelderland respectievelijk Zuid-Holland belandden wij in 1990 in ‘s-Hertogenbosch.

ViatriX: ons werk

Follow ViatriX on Twitter

ViatriX adviseert, spart en traint met customer journey als uitgangspunt. Wij adviseren of verzorgen voor opdrachtgevers hun marketing en klantgerichte communicatie, zoals website, nieuwsbrief en podcast. Ook trainen wij in klantgerichte gespreksvoering.

Ivonne Smit


View Ivonne Smit's profile on LinkedIn Follow Ivonne Smit on Twitter

Discutafel

Discutafel woordmerk op okver vlak
Follow Discutafel on Twitter

Naast ViatriX ben ik behoorlijk actief als podcaster. Ik maak groene audio onder het merk Discutafel. Hoofdonderwerp: natuurvriendelijk tuinieren.
Ik ben altijd wel ergens vrijwilliger. Meestal in de ‘groene hoek’. Maar ik was tot eind 2019 ook bestuurslid bij Stichting Leergeld ‘s-Hertogenbosch. In 2020 nam ik een jaartje pauze als vrijwilliger. Ik ben gediplomeerd als NLP Master Practitioner en IVN-Natuurgids.

Ton Kemp


View Ton Kemp's profile on LinkedIn Follow Ton Kemp on Twitter

Silvatica Marketing

Silvatica marketing logo
Follow Ton Kemp on Twitter

Naast ViatriX werk ik als online marketeer en business consultant mijn bedrijf Silvatica Marketing. Bovendien ben ik docent-ontwikkelaar bij Avans Hogeschool in Breda en ‘s-Hertogenbosch.
Sinds jaren ben ik actief voor Roeivereniging de Hertog. Voorts ben ik gediplomeerd als IVN-Natuurgids.

Wawona: onze vrije tijd

Wawona.nl gaat vooral over de manier waarop wij onze vrije tijd doorbrengen. We houden de site ongeregeld bij. En dat is een understatement 😉

Onze belevenissen zijn bepaald niet relevant voor de mensheid als geheel. Maar we vinden het gewoonweg leuk en makkelijk om ervaringen, foto’s en inzichten te delen met vrienden, kennissen en toevallige bezoekers. Ga ook eens naar links naar organisaties waarbij wij ons betrokken voelen.

Reacties zijn welkom! Stuur een e-mail naar Ton of Ivonne.